Bodega Aluhal

Bodega Aluhal Tent

Een Bodega Aluhal is een tent met een extravagante uitstraling, dit komt door de vele details rondom de tenten. Ook staan Bodega Aluhal tenten bekend om haar ronde daken. De daken van Bodega Aluhal tenten worden gemaakt van vrij stevige materialen. De zijkanten van de tenten zijn gemaakt van diverse soorten stofferingen die soms transparant kunnen zijn. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat de Bodega Aluhal een werkelijk bijzondere uitstraling heeft.

Bodega Aluhal tenten zijn er in diverse vormen, maten en kleuren. De Bodega Aluhal heeft een breedte van 3 tot 6 meter en is te verlengen per 3 meter. U kunt er zelf voor kiezen hoelang de Bedega Aluhal precies gaat worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een vloer te bevestigen in een Bodega Aluhal tent. De vloeren zijn gemaakt van kwalitatieve materialen die perfect passen bij de betreffende Bodega Aluhal.

Een pluspunt van de Bodega Aluhal is dat u de tent kunt openmaken op iedere gewenste plek, waar u maar wilt. De tenten zijn geschikt voor diverse gelegenheden zoals; bruiloften, recepties, tuinfeesten en andere speciale gelegenheden.