Stoktenten

Een stoktent is een tent die kan worden gebruikt voor diverse gelegenheden. Stoktenten kunnen worden gebruikt bij evenementen, dorpsfeesten en andere dergelijke festivals. Een stoktent is zeer snel en eenvoudig op te zetten waardoor deze ideaal zijn voor feestjes of ander evenementen. Het opzetten van een stoktent vergt veel werk, maar het zijn zeer betrouwbare en stevige tenten waarmee ieder evenement gegarandeerd een succes word.

Stoktenten

Stoktenten zijn ook vrij flexibel en je kunt deze op bijna alle soorten aarde bevestigen. Zolang de grond maar stevig genoeg is en niet uit los zand bestaat. Het bevestigen van haringen omtrent stoktenten gebeurt ook vrij eenvoudig. Een voordeel bij het opzetten van een stoktent is, dat je zelf kunt bepalen waar de hoofdingang komt.

Stoktenten zijn in vrijwel alle maten verkrijgbaar. De afmeting van een stoktent ligt qua breedte meestal op zo'n 12 tot 16 meter. De lengte van een stoktent is echter anders, deze kun je namelijk verlengen per 4 à 5 meter. U kunt er dus zelf voor kiezen hoelang een stoktent gaat worden. Mocht u een vloer willen in uw stoktent, dan kan dit natuurlijk ook.