Scheerlijn tenten

Een scheerlijn-tent kan worden gebruikt voor de grotere evenementen en festivals. Scheerlijn tenten staan bekend om hun grote omvang waar veel mensen in kunnen. Het zijn tenten die worden bevestigd op asfaltbeton, aarde of grasvelden. Scheerlijn tenten zijn uiterst geschikt voor een circus, festival, een groot evenement, dorpsfeest, concert of een ander dergelijk feest. Scheerlijn tenten

Scheerlijn tenten zijn verkrijgbaar in diverse groten, kleuren en vormen. De tenten worden vrijwel altijd gemaakt van stevig zeil en hebben over het algemeen altijd puntige daken die met een overlap over de zijkanten hangen. Scheerlijn tenten kunnen uitstekend gebruikt worden bij feesten, waar u ook bijv.: catering, taps, meubilair of stands kunt plaatsen.

Scheerlijn tenten zijn altijd vrij groot van omvang. De hoogte van de zijkanten liggen bijna altijd op 2,5 meter, terwijl de nok-hoogte meestal op 6 meter ligt. De lengte en breedte van scheerlijn tenten zijn erg variërend, maar ze zijn altijd een stuk groter dan andere dergelijke tenten.