Partytenten

Partytenten of te wel alutenten genoemd, zijn zeer geschikt voor dergelijke tuinfeesten. Partytenten zijn ideaal bij het organiseren van een kleine barbecue in uw achtertuin, recepties, verjaardagen, tuinfeesten of bruiloften. Ook zijn ze zeer geschikt voor regenachtige dagen als u toch in de achtertuin wilt gaan zitten voor een dergelijke gelegenheid.

De partytenten zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren. Partytenten worden gemaakt van diverse materialen zoals polyvinylchloride en polyethyleen. Dit zijn stevige materialen die gebruikt worden bij vrachtwagens en afdek-zeilen. Er zijn natuurlijk verschillende vormen omtrent Partytenten verkrijgbaar, deze zijn altijd voorzien van kleine raampjes.

De maten van partytenten verschillen niet erg veel van elkaar, het zijn over het algemeen iets kleinere tenten voor de kleinere feesten. De maten variëren van 3 bij 4 meter, 3 bij 6 meter, 4 bij 4 meter, 4 bij 6 meter, 4 bij 8 meter, 5 bij 10 meter tot maximaal 6 bij 12 meter. Er zit dus altijd wel één partytent bij die past in u tuin.