Pagodetenten

Een pagodetent is een feesttent die iets groter is van omvang dan normaal. Het zijn tenten die geschikt zijn voor festivals of andere grote evenementen. Het gebruik van een pagodetent kent veel voordelen zoals; snelle opbouw, stormvast, brandvertragend, diverse kleuren en iedere pagodetent heeft een exclusief model.

Pagodetenten zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren. Er zijn pagodetenten te verkrijgen met spitse daken, ronde daken of punt daken. Pagodetenten zijn te verkrijgen met of zonder zijkant. De maten varieren van; 6 bij 6 meter, 5 bij 5 meter, 4 bij 4 meter en 3 bij 3 meter. Bij een pagodetent kunt u zelf bepalen of u een aantal pagodetenten langs elkaar opstelt, waardoor de tent een stuk groter wordt.

Het opzetten van een Pagodetent is vrij eenvoudig en gaat erg snel te werk. U wilt natuurlijk niet intensief werk verrichten bij het opbouwen van een dergelijke tent, vooral als de tent voor een korte periode gebruikt wordt. Een echte traditionele pagodetent staat garant voor een fantastisch festival of evenement.